Mobilare bucatarie stil clasic.

Mobilare bucatarie stil clasic – mobilier proiectat de LignaProd – Piatra Neamt, realizat din MDF infoliat, la partea superioara cu cornisa rustica, pe culoare vanilie. Electrocasnicele fiind asigurate de firma noastra, de la firma Franke, continand: plita gaz, hota (decorativa), chiuveta cu baterie, cuptor electric, cuptor microunde (incastrabil – forma clasica), combina frigorifica. In completarea bucatariei am realizat si o masa extensibila cu un picior central, alaturi de scaune vopsite la culoare.

1.  Soldat masca centrala termica continuat cu zona de gatire si zona de spalare, corpuri realizate din PAL melaminat, front din MDF infoliat și cornisa realizata din lemn masiv, vopsita la culoare.

2. Zona depozitare incluzand corp masina spalat vase, corpuri realizate din PAL melaminat, front din MDF înfoliat și cornisa realizata din lemn masiv, vopsita la culoare.

3. Zona soldati, cu combina figorifica incastrabila, in partea stanga, dupa soldat cuptor electric, soldat cuptor microunde, soldat depozitare cu 2 usi (debara), soldat cu usa inclinata, pentru a facilita trecerea.

4. Usi delimitare spatii, doua usi fixe pe capete si doua usi glisante pe centru.

05. Usi realizate din panel de lemn masiv cu fata din MDF,  vopsit mat (gloss 30%), cu ochiuri din sticla transparenta si manere frezate pe adancime.

Adauga un comentariu pe Facebook

comentarii pe Facebook

Adauga un comentariu

Completati corect toate campurile

Campuri obligatorii*