Mobilare bucătărie în stil clasic american.

Mobilare bucătărie în stil clasic american, realizată din lemn masiv de tei, vopsit cu lac poliuretanic mat (gloss 30%). Corpuri inferioare clasice, front model ramă cu tăblie, mânere metalice, blat bucătărie realizat din granit (profilat pe cant), chiuvetă din ceramică, la partea superioară cu corpuri de dimensiune mică, fiecare cu câte o ușă (loc pentru obiecte de decor).

1. Soldat cuptor, corpuri inferioare cu uși și sertare, blat din granit (proiectat de firma noastra), soldat modul expunere cu baluștrii, uși ramă cu tăblie din sticlă transparentă (polițe interior din sticlă transparentă); corp superior cu uși.

2. Zonă deschisă servire sandviș, terminată cu baluștrii din lemn masiv, vopsiți la culoare, mânere metalice culoare nergu mat.

3. La alegerea culorii s-a ținut cont de culoarea pereților, între coprul inferior și cel superior am ales să montăm sticlă colorată (se curăță mai ușor); corpul superior și zonă de expunere prevăzută cu sistem de iluminare LED (acționate printr-un senzor cu funcție de dimmer – posibilitate de reglare a intensității luminii).

4. Detaliu blat de granit, cu grosime de 40 mm, profilat pe cant (jumatatea superioară retrasă cu rază).

5. Detaliu buton metalic, finisaj antic la corpurile superioare, totodatată se poate observa modelul de front ales, ramă cu tăblie retrasă.

6. Masă realizată din lemn masiv natur, băițuită și lăcuită cu lac poliuretanic transparent mat, scaune vopsite jumătate o culoare și jumate o altă culoare, pentru a se potrivi cu restul.

Adauga un comentariu pe Facebook

comentarii pe Facebook

Adauga un comentariu

Completati corect toate campurile

Campuri obligatorii*