Mobilare apartament stil clasic contry

Mobilare apartament stil clasic contry, mobilier realizat din MDF înfoliat, PAL melaminat și MDF vopsit luciu, cu elemente de decor din lemn masiv, finisate cu lacuri acrilice mate; în proiectarea mobilei s-a ținut cont de stilul în care este amenajat apartamentul, culorile și finisajele folisite.

1. Corpuri realizate din PAL melaminat finisaj stejar, cu front din MDF înfoliat (culoare alb cu fibră de stejar), mânere metalice cu inserții de porțelan (culoare alb).

2. Blatul de bucătărie este unul termorezistent, de culoare deschisă (pentru a crea idea de spațialitate), la partea superioară s-a montat cornișă rustic.

3. Electrocasnicele au fost alese cu finisaj inox cu inserții de culoare negră.

4. Masă ovală extensibilă cu un picior, vopsită în două culori, blatul mesei având aceeași culoare cu corpul de iluminat, după masă soldat centrală cu două uși.

5. Detaliu profil aluminiu sistem iluminare LED (acționate printr-un senzor cu funcție de dimmer – posibilitate de reglare a intensității luminii).

6. Pat dublu realizat din PAL melaminat, cu două sertare la partea inferioară, lângă pat două notiere cu câte două sertare, iar la partea superioară cu două polițe (susținute cu suport invizibil).

7. Comodă trei sertare, cu închidere silențioasă (de la firma Blum).

8. Dulap realizat din PAL melaminat, cu uși având deschidere normală, iar la partea superioară cu cornișă stil rustic.

9. Detaliu butoni cu șild, finisaj atichizat.

10. Mobilier baie făcut din MDF vopsit (MDF vopsit se pretează la mobilierul de baie deorece acceptă umiditate), culoare turquoise, finisaj lucios (între cadă și corpurile de mobilier s-a montat un perete din sticlă securizată transpartentă, pentru a feri de umiditate excesivă).

11. Corp baie superior, cu două uși, pentru depozitare.

12. Amenajare mobilier hol, mobilier realizat din PAL melaminat cu fronturi din MDF înfoliat si blat bar din lemn masiv de stejar.

13. La partea superioară s-a montat cornișă rustic alături de un sistem de iluiminare LED.

14. Amenajare hol, dulap depozitare (lucruri mărunte), pantofar și ramă oglindă bronze.

15. Ramă oglindă bronze, realizată din lemn masiv de stejar, antichizat cu culoare albă și lăcuit cu lac crilic transparent, finisaj mat (gloss 30%).

16. Detaliu blat bar realizat din lemn masiv de stejar, antichizat cu culoare albă și lăcuit cu lac acrilic transparent, finisaj mat (gloss 30%).

17. Living room, bibliotecă relizată din PAL melaminat, model fără mâner, terminată cu un birou minimalist.

18. Living room comodă suport TV, cu trei sertare și cu un spațiu gol pt reciver TV; care se termină cu un soldat de înălțime medie pentru stocare produse curățenie (aspirator, mop, stand-in, etc).

19. Detaliu blat bibliotecă, realizat din PAL melminat îmbinat pe lungime în 45°, metodă folosită petru a elimina apariția cantului (imită lemnul masiv, la un preț redus).

Adauga un comentariu pe Facebook

comentarii pe Facebook

Adauga un comentariu

Completati corect toate campurile

Campuri obligatorii*