Amenajare apartament in stilc clasic.

Apartament mobiliat în stil clasic, îmbinând formele și culorile într-un mod plăcut și suav.

1. Soldat mască centrală termică, corp realizat din PAL melaminat, front din MDF înfoliat și cornișă realizată din lemn masiv, vopsită la culoare; masă realizată din lemn masiv, scaunele au fost comandate de la firmă specializată și vopsite la noi (ca să aibă aceeași culoare).

2. Mască calorifer, realizată din MDF și lemn masiv, vopsite la culoare.

3. Bucătărie, corp inferior realizat din PAL melaminat și front din MDF înfoliat culoare vanilie, poliță cu baluștrii, la partea superioară cu cornișă realizată din lemn masiv, vopsită la culoare.

4. Bucătărie, corp superior cu front din MDF înfoliat cu sticlă sablată și cruce din lemn masiv.

5. Soldat hol, realizat din PAL melaminat, cu front din MDF înfoliat, culoare vanilie alături de butoni metalici cu elemente de ceramică. Elemente decorative – cornișă, pazie, baluștrii, realizate din lemn masiv, vopsit la culoare vanilie.

6. Comodă hol, corp realizat din PAL melaminat, front din MDF înfoliat, tavanul din MDF brut, frezat pe cant, iar soclul este făcut din lemn masiv vopsit la culoare.

7. Living-room culoare kașhmir cu butoni metalici de culoare neagră (de la firma Hafele).

8. Living-room compus din comodă, suport televizor și soldat; cu corpuri realizate din PAL melaminat, fronturi din MDF înfoliat, culoare kașhmir, tavan comodă din MDF profilat, soclu și ramă TV făcute din lemn masiv vopsite la culoare.

9. Pat realizat din PAL melaminat cu soclu (parte inferioară) din lemn masiv, tăblie mare cu parte superioară din lemn masiv profilat și pernă tapițată (cu nasturi), suport saltea metalic cu posibilitate de ridicare (zonă de depozitare sub saltea). Noptiere corp din PAL melaminat, tavan din MDF profilat pe cant, soclu din lemn masiv profilat, front din MDF înfoliat, butoni metalici cu șild.

10. Dulap dormitor, corp realizat din PAL melaminat vanilie, front uși din MDF înfoliat, la partea superioară cu cornișă și mânere metalice cu șild.

11. Toaletă machiaj, compusă din suport oglindă realizat din lemn masiv profilat, vopsit la culoare și toaletă cu blat din MDF profilat, picioare din lemn masiv, front sertare din MDF înfoliat, culoare vanilie.

12. Suport oglindă realizat din MDF brut, frezat pe canturi, vopsit la culoare.

13. Corp inferior (suport chiuvetă), realizat din MDF vopsit la culoare (vanilie), front ușă făcut din MDF profilat, cu tăblie tip grilaj, făcută din lemn masiv si buton lemn masiv vopsit la culoare.

14. Soldat baie, realizat din MDF vopsit vanilie (mat, gloss 30%), cu front ușă superior din MDF profilat cu sticlă transparentă (polițe la interior din sticlă), front sertare din MDF profilat, front ușă interioară din MDF profilat cu tăblie tip grilaj cu picioare si butoni din lemn masiv, vopsiți la culoare.

Adauga un comentariu pe Facebook

comentarii pe Facebook

Adauga un comentariu

Completati corect toate campurile

Campuri obligatorii*